On es troba el futur de Ronaldo?

El brasiler Ronaldo no és el que era, i prova d'això és que ja està pensant en abandonar el Milà, un any després d'haver-hi arribat. Lluny d'haver assolit l'èxit a l'equip entrenat per Carlo Ancelotti, el davanter ha passat clarament desaparcebut durant el temps que ha passat des del seu retorn a Itàlia. Castigat per lesions musculars, problemes de sobrepès, i altres maldecaps, no ha pogut rendir al seu nivell, i la seva aportació ha estat practicament nula.
Els tifosi no el pressionen gaire, doncs saben que tenen Alexandre Pato a la recàmara per si el 9 brasiler no acaba d'adaptar-se. Tant és així que ja estan sonant els primers rumors de cara a un futur traspàs, i ningú s'ha mostrat excessivament preocupat. De moment però, les opcions que han sorgit són, si més no, curioses. S'ha parlat, i molt, d'una macro oferta econòmica del Fenerbahce turc, equip on juga Roberto Carlos, gran amic de Ronaldo. Aquesta opció seria viable si es té en compte que els turcs s'han classificat pels vuitens de final de la Champions League, amb la qual cosa han demostrat tenir un cert potencial. A part d'això, a l'equip blanc-i-groc hi juguen un munt de jugadors brasilers, com ara Edu Dracena, Alex, Deivid o l'anteriorment anomenat Roberto Carlos, i està entrenat pel popular Zico, que creu que Ronaldo encara té molt a dir en el món del futbol.
L'altra opció que s'ha plantejat ve de l'altra punta del món, més concretament de les platges de Copacabana, a Rio de Janeiro. L'equip interessat és l'històric Flamengo, que està passant per un mal moment esportiu des de fa anys, i que veu que no pot fer res davant els nous talents que van descobrint els seus competidors. Ronaldo sempre s'ha declarat seguidor del "Fla", i estaria disposat a reduïr el seu sou fins a una tercera part per poder jugar a l'equip dels seus amors.
Les dues opcions són complicades, ja que no són clubs de primer nivell, però convé recordar que Ronaldo acaba contracte al Juny de 2008, d'aquí 6 mesos, i que ja tindrà llibertat per negociar amb qui vulgui el seu futur. El brasiler ha jugat al Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter de Milà, Reial Madrid i AC Milà, sempre al màxim nivell, i podria posar fi a aquesta tònica molt proximament.