Crouch, un davanter diferent





Atípic. Aquetsa paraula és la més encertada per a definir aquest personatge. Estem parlant de Peter Crouch, davanter del Liverpool i de la selecció anglesa, que amb el seu físic poc comú, i la seva classe ja demostrada, ens recorda cada tarda de diumenge que no cal tenir un físic sobre humà per a poder ser un dels millors jugadors del món.



Els asidus a l'estadi d'Anfield Road han comprovat que els 1'98 m d'aquest personatge no són un contratemps per al control dels seus peus. Aquesta alçada crida l'atenció però cal afegir-hi que tant sols pesa 69 kg. Això provoca una imatge de jugador fràgil, però s'ha comprovat que no és així en l'exigent futbol anglès.



Crouch ha aportat gols importantíssims per al club, i alguns d'ells espectaculars. Per recordar-ne un de fatntàstic podríem dir que recordessim la Champions League de fa dos anys, on va sorprendre a tothom amb una xilena perfecta, deixant astorats a tots els espectadors.



Així doncs, als seus 26 anys, l'anglès és ja un jugador consagrat al Liverpool, on ha de competir amb una competència importantíssima per un lloc a l'onze inicial, però tot i així segueix sent un jugador interessant per les seves bones aportacions. Gols que trenquen partits, domini del joc aeri, i una manera diferent d'obrir les defenses ben tancades és el que ens ofereix el senyor Crouch, una bona opció que la majoria no considera pel seu equip degut a la poca plasticitat del seu joc.