Drenthe, el lateral del futur

Un dels noms que més sonen en aquest mercat estival és el del semidesconegut Royston Drenthe. El jove jugador del feyenoord de tant sols 19 anys ha demostrat aquesta temporada un nivell excepcional, tant amb el seu club com amb la selecció sub-20 holandesa.

Moltes són les ofertes que ha rebut el Feyenoord per el seu lateral esquerra, que recordem, també pot jugar d'extrem per la mateixa banda. Es parla del Chelsea, El Reial Madrid i el Barça com a possibles destins del jugador. Els dos primers sembla que ja hagin ofertat uns 7 milions d'euros, ofertes que ara semblen insuficients degut al fort interès que ha mostrat el mercat en general per aquesta jove promesa.
Es tracta d'un jugador de físic similar al d'Edgar Davids però el seu joc dista molt del de el seu compatriota. Si que és molt lluitador, però no és la seva principal característica. Aquesta, és la seva gran velocitat, acompanyada amb una tècnica excelent, i una tendència innata a provar jugades espectaculars que porten un gran perill a la porteria contrària.
Amb aquestes credencials es presenta aquest jove defensa, sense tenir definit encara el seu proper club, promet donar moltes hores de conversa, discussió i ilusió a l'afició que disfruti del seu joc aquesta pròxima temporada.