El Sevilla es desinfla


El Sevilla, el teòric millor club del món segons la Federació Internacional d'Història i Estadística, està entrant en una línia negativa de jo i resultats. Les tres últimes derrotes, encadenades de manera consecutiva, han suposat un fort cop pels de Nervión. Tanmateix, però, s'ha de dir a favor seu que la primera va ser en el seu debut a la Champions League, competició on no jugava des de feia més de 50 anys, i encara amb l'antic format de copa d'Europa. El partit en qüestió, davant el rival més poderós del grup, i en camp contrari, es presentava molt complicat, però a ningú se li escapa que el 3-0 inflingit per l'Arsenal va ésser sorprenent, atenent-se al joc al que ens tenia acostumat l'equip de Juande Ramos.
L'equip no va estar a l'altura, com tampoc ho estaria el dissabte següent a la lliga, en la seva visita al Camp Nou. El resultat de 2-1 és enganyós, ja que el gol sevillà el va marcar Kanouté just al final del partit, quan tot estava ja sentenciat. Els blaugranes varen dominar tot el partit però es van deixar marcar un gol que pot ser determinant en l'aspecte del goal-average. Malgrat tot, també es podria entendre una derrota al camp dels barcelonins, però amb el salt qualitatiu del Sevilla tothom creia que ja estava preparat per endur-se els tres punts.
El fet consternant és la derrota del dimecres davant l'Espanyol, que ja no es pot perdonar. El partit es disputava al Sánchez Pizjuán, davant la seva afició, i contra un equip inferior a priori. El matx transcorria plàcidament pels interessos de l'Espanyol, que va col.locar un 2-0 al marcador, però es va deixar empatar. Al final va esmenar la situació aconseguint el gol de la victòria per obra i gràcia de Raul Tamudo, que continua sent determinant per als "pericos". Així doncs, els d'Hispàlis encadenen la tercera derrota consecutiva, i no es poden permetre cap més relliscada si no es volen trobar amb dubtes sobre el projecte actual, per que ja se sap, en el món del futbol la paciència és mínima, i, per molt que s'hagi fet en el passat l'únic que es té en consideració és el present, i si aquest no es bó...