Què farà Rijkaard davant l'Osasuna?

Molt s'ha especulat aquests dies, des de que es va fer públic que Leo Messi havia tornat amb molesties de la selecció, sobre qui ocuparà la banda dreta de l'atac blaugrana al Reino de Navarra. Les opcions semblaven clares al indicar la possible titularitat d'en Giovani però hi havia dubtes que apuntaven cap al jove Bojan, ara que ja ha arribat del mundial sub-17. Les altres dues opcions, descartades per improvables són les d'un ja recuperat Eidur Gudjohnssen i Santi Ezquerro, tots dos oblidats per l'entrenador.




Aquestes eren les opinions de la majoria d'especialistes que han aparegut a la televisió aquests dies, centrant els seus dubtes entre les dues figures emergents provinents de la Masia, però en el que no s'han fixat és en un dels fets més repetits per l'holandès: col.locar Andrés Iniesta d'extrem.




No s'ha d'extranyar el públic que vegi o escolti el partit quan senti l'alineació de l'equip i es trobi amb l'aparició del manxec a l'onze inicial. Frank Rijkaard ja ha demostrat que li agrada aquesta opció, i si a això i afegim la seva tendència a mantenir les jerarquies sembla inevitable que es produeixi aquesta sorpresa.




A més d'un i més de dos els agafarà amb el peu canviat aquesta decisió sorprenent però des d'aquí apostem clarament a que succeirà d'aquesta manera. Ara només queda esperar si veurem un Iniesta participatiu i incisiu o un Iniesta desaparegut a la banda, sense espais i sense claredat d'idees. La resposta demà a les 21:00.